„Sănătate, sport și voie bună”


DSC04923Cu acest generic, la 30 aprilie, a fost organizat un concurs sportiv între clasele a VIII-a „A” și a VIII-a „B”. Competițiile s-au desfășurat pe terenul de sport din fața liceului, iar elevii claselor I-XII au devenit pentru cîteva ore suporteri înflăcărați ai echipelor.

Competițiile au început cu prezentarea și salutul echipelor „Brave hearts” și „Fulgerul”. Au urmat 5 probe, unde spotiviii au dat dovadă de curaj, istețime, abilitate. Pentru că fiecare echipă avea și cîte un căpitan, aceștia au concurat între ei la proba de ridicare a unei greutăți. Finalul a fost incendiar, deoarece a culminat cu tragerea funiei de către toți membrii ai echipelor.

DSC04944Jurizarea competiției a fost asigurată de: Eșanu Gheorghe – directorul liceului și profesor de educație fizică, Bobeică Tatiana – învățătoare la clasele primare, Captari Victoria – psiholog școlar. Arbitrul competiției a fost Popov Agnesa – director adjunct clasele primare,   antrenor de volei.

Concursul s-a încheiat la egalitate, dar este important că elevii au conștientizat rolul sportului pentru o viață sănătoasă și armonioasă, la fel ei au demonstrat spirit de echipă. Este de menționat că anume astfel de competiții descoperă calități frumoase ale tinerilor și le permit să se afirme într-un alt domeniu decît cel care le este oferit zilnic.

Mai jos urmăriți cîteva crîmpeie video de la eveniment.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s