Către a Ta făptură/ Și munca Ta de zor,/ Mă-nchin cu pietate,/ Iubite Profesor!


 Dragi învăţători, 

Răsfoim în cartea vieții
Anii cei de școală plini
Preafrumos au scris poeții
Profesorii sînt divini.
Click to open image!Direcția Învățămînt Ialoveni, împreună cu administrația raionului au invitat veterani ai muncii pedagogice, cadre didactice și manageriale, tinerii specialisti, la festivitatea consacrată Zilei Profesionale a Lucrătorilor din Învățămînt, în incinta Teatrului „Mihai Eminescu”. Președintele raionului domnul Nicolae Andronachi a deschis festivitatea cu un cuvînt de felicitare adresat tuturor celor prezenți, dorindu-le multă sănătate, prosperitate, optimism şi noi realizări fructuoase, le-a urat ca munca să le fie răsplătită din plin prin recunoaşterea socială, să aibă parte în continuare satisfacţie în nobila dedicare pentru formarea competenţelor noilor generaţii, dornice de a se conforma realităţilor timpului. Tot în cadrul festivității a avut loc și înmînarea diplomelor Consiliului raional. Șeful Direcției Generale Învățămînt –  domnul Ion Busuioc, la fel a felicitat colectivul profesoral, a oferit atît diplomele Direcției Învătămînt, cît și ale Ministerului Educației. Pentru toți cei invitați, s-a jucat spectacolul „Pomul vieții” de Dumitru Matcovshi.
Zinaida ROŞIORU, specialist principal Secţia Administraţie Publică
Pe de altă parte…
Cadrele didactice din LT „Mihail Bârcă”, în aceeași zi, au decis să găsească o nouă abordare a sărbătorii lor profesionale. În timp ce tinerii specialiști și cîțiva dintre profesori au mers la teatrul „Mihai Eminescu”, ceilalți am organizat o evadare în sînul naturii… departe de grijile de fiecare zi. O bună desfășurare a sărbătorii a fost posibilă datorită membrilor Catedrei Științe Exacte, care au s-au implicat activ în organizarea activității. (Noi, desigur, le mulțumim mult, pe această cale). Pe parcurs s-au alăturat și celelalte cadre didactice, care au fost întîmpinate cu fast și voie bună „ca la moldoveni”.
Sărbătoarea a fost o revelație pentru fiecare dintre noi, de aceea decizia acestei întruniri a fost unanimă: toate sărbătorile și activitățile noastre să fie, cel puțin, la fel de frumoase și, cît mai des, organizate într-un mod non-formal.
Aliona Pulbere, director adjunct pentru educație, LT „M. Bârcă”.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s