Tîrgul de caritate de Ziua Liceului


Tîrgul de caritate pe care l-am inițiat de Ziua Liceului a presupus, în primul rînd, implicarea activă a elevilor în promovarea imaginii liceului, dar un rol aparte l-a avut comunitatea care, prin diverse achiziționări  și donații, a contribuit l-a acumulare de fonduri pentru liceu.Grupul de inițiativă „Forța” care a realizat poiectul „Școala de azi, școala de mîine” finanțat de Fondul pentru Tineri Ialoveni, a organizat în cadrul tîrgului de caritate mai multe activități.

Una din ele a fost expoziția cu vînzare a desenelor – creații proprii ale elevilor din liceu (Trofim Alexandrina, Petrașco Marinela ș.a.), dar și ale unor absolvenți ai liceului ( Popov Constantin, Andreicu Ala) .

La altă masă oaspeții au procurat Ziarul liceului (descarcă aici Ziua Liceului Ziar) realizat de grupul de iniţiativă FORŢA în cadrul aceluiași proiect, dar și un calendar pentru anul 2012 dedicat la fel liceului nostru drag (descarcă aici calendar Ziua Liceului ).

Nimeni nu a trecut în această zi de masa unde erau niște fluturași cu inscripția „Ești o persoană nobilă” – fiecare, făcînd o donație cît de mică, primea în schimb un fluturaș. Dar cea mai mare atracție pentru cei mici a fost în această zi desenul pe față, care i-a făcut dornici de a pleca acasă cu un desen pe față, iar mulți pici au așteptat minute în șir ca eleva Cătălina Petrașco să le picteze fețele ce radiau de fericire.

Dintre toate activitățile organizate de Ziua Liceului tîrgul de caritate a constituit împărtășirea valorilor ce le promovează școala zilelor noastre, dar și o sursă de venit pentru organizarea evenimentelor ce vor avea loc pe viitor în liceu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s