Iarmarocul de toamnă cu genericul ”Moldova – țară de vis”


Și în acest an Iarmarocul de toamnă s-a desfășurat  în ultima zi de joi a lunii octombrie . Tradițional Iarmarocul îi adună în ograda școlii și pe elevii din liceu, dar și pe părinții acestora,și pe foștii absolvenți, sau oameni din comună ce vin să admire mesele îmbelșugate, amenajate frumos de fiecare clasă aparte. Grație faptului   că în acest an, cu mic și mare,  sărbătorim  20 de ani de la declararea Independenței R. Moldova, Consiliul elevilor a decis ca și iarmarocul de toamnă să poarte un caracter național.

Foarte receptivi, ca de fiecare dată, s-au arătat picii din clasele primare. La mesele lor puteai vedea și pe cei mai mulți părinți, care au venit în ajutor învățătoarelor și au amenajat cu mult spor, demonstrînd multă creativitate. Cei mici, fiind fideli clasei lor, și-au făcut cumpărăturile la mesele lor, iar clasele primare i-au întrecut și pe cei mai mari la vînzări.Mai jos vedeți imagini cu fiecare clasă în parte.

Clasa I „A”

Clasa I „B”

Clasa II„A”

Clasa II„B”

ClasaIII„A”

Clasa III„B”

Foarte darnici au fost și cei din clasele gimnaziale. De data aceasta, mai mult singuri, ei și-au amenajat mesele cu mult gust și și-au vîndut singuri marfa. Spiritul național se vedea la fiecare masă, iar elevii îndemnau fiecare cumpărător să nu treacă de masa lor și să cumpere chiar și cu prețuri mai mici.

Clasa V„A”

Clasa V„B”

ClasaVI „B”

Clasa VI„A”

Clasa VII„B”

Clasa VII„A”

Clasa VIII„B”

Clasa VIII„A”

Clasa IX„B”

Clasa IX„A”

Iar elevii din clasele liceale s-au străduit să aducă pe mese doar bucate gătite de ei înșiși. Astfel la ei s-a putut de cumpărat o porție de mici sau plăcinte calde. Ei au fost cei care cel mai repede și-au vîndut marfa adusă.

Clasa X real 

Clasa XI real

În final, toți ne-am simțit foarte bine și sperăm ca acest frumos obicei să nu fie dat uitării.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s